Načítání...

O mně

Dveře do světa realit jsem otevřel před 13 lety…

Jak to tak bývá, začátky rozhodně nebyly jednoduché, ale bylo to důležité období mého profesního i osobního života. Věděl jsem, že pokud budu svou práci odvádět kvalitně a svědomitě, tak mám slušnou možnost na poctivý úspěch.

Velice důležitá je pro mě důvěra, empatie a spokojenost klienta. Pro nás realitní makléře je obchod s nemovitostmi denní chléb, ale pro klienty většinou velká životní událost a já jsem opravdu šťastný, když klientům mohu v této etapě pomáhat!

Při samotné práci využívám nejmodernějších trendů a způsobů prezentace (videoprohlídky, 3D scan, grafické půdorysy, profi fotografie), ale především mi záleží na individuálním přístupu ke každému klientovi.

Mám báječnou ženu a dva syny, kterým věnuji téměř všechen volný čas. Nejraději relaxuji v přírodě, a to v jakémkoliv ročním období :)

Pokud Vám mohu být nápomocen, neváhejte se na mě obrátit.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Co Vám nabízím

BOHATÉ ZKUŠENOSTI

Dříve než se rozhodnete prodávat, zvu Vás na konzultaci zdarma.

JDU S DOBOU

Pro prodej za co nejvyšší cenu používám moderní nástroje a špičkové služby.

VYZNÁM SE

Velmi rád a efektivně pomůžu i s obtížnými případy.

Ondřej Kučera
13
let zkušeností v oboru
478 +
spokojených klientů
298
realizovaných transakcí

Nejnovější články

Teplo z odpadní vody? Proč ne!
15. 04. 2024

Teplo z odpadní vody? Proč ne!

Věděli jste, že energie na ohřátí užitné vody tvoří velkou část celkové spotřeby vaší domácnosti? Přitom energie vyrobená na ohřev vody, může být získána z 50 procent nazpět. Stejně tak jako existují rekuperační jednotky na vzduch, existují i ty na vodu.

Zelená střecha je ve všech ohledech výhrou.
07. 04. 2024

Zelená střecha je ve všech ohledech výhrou.

Akumuluje vodu, ochlazuje okolí, a zatímco běžné krytiny dosahují v létě teploty až šedesátistupňů, zelená střecha dokáže snížit teplotu na polovinu. Dovedete si představit vylézt na střechu pro mátu, rozmarýn, šalvěj nebo rukolu přímo z kuchyně vašeho domu?

Česká republika získá dalších 17,5 miliardy korun ve formě grantů na programy Národního plánu obnovy. Co je možné využít?
31. 03. 2024

Česká republika získá dalších 17,5 miliardy korun ve formě grantů na programy Národního plánu obnovy. Co je možné využít?

Národní plán obnovy je strategický dokument, kterým Česká republika požádala o finanční příspěvek ve výši 7 035,7 mil. Euro, což je přesně 179,1 mld. Kč ve formě grantů.

Všechny články

Reference

Všechny reference

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení